Un nou atomizor STIHL: micul ajutor din grădină

0
- Reclamă -

Evoluţia permanentă a nevoilor de consum în domeniul casei şi grădinii împinge producătorii de unelte şi motounelte de gradinărit să aducă pe piaţă noi produse şi servicii, tot mai nişate. Un astfel de produs este atomizorul manual STIHL SG 21, o unealtă utilă tot mai multor români care se mută la casă.

Dezvoltarea cartierelor rezidenţiale de case din jurul oraşelor, odată cu însănătoşirea financiară a păturii de mijloc, face ca un astfel de produs să fie extrem de important pentru orice jucător din această piaţă. Proprietarii de curţi mici, pasionaţi de grădinărit, pomicultură sau viticultură, care fac din asta un hobby, au nevoie de un astfel de utilaj pentru a-şi putea îngriji liniştiţi de grădină, minilivadă sau chiar de cei câţiva butaşi de vie pe care îi au în curte.

Faptul că STIHL SG 21 are un rezervor cu o capacitate de 3 litri, nu este deloc un inconvenient. Grădinarul de weekend poate stropi cu grijă fiecare plantă din jurul casei, fară zgomot şi fără să care greutate în spate. Dacă totuşi grădina este mai populată, deci sunt mai multi pomi sau plante de stropit, un drum până la magazie pentru alimentare, de doar câţiva metri, este uşor de făcut.

La cei 3 litri de lichid din rezervor, se mai adaugă greutatea atomizorului de circa 1,2 kg. Cu STIHL SG 21, sarcina stropitului grădinii poate fi încredinţată chiar şi copiilor, mai ales dacă sunt pasionaţi de grădinărit sau biologie. Evident, după ce li se dau instrucțiunile necesare și numai cu supravegherea unui adult.

Cu toate că este un echipament „de buzunar”, STIHL SG 21 este dotat ca fraţii săi mai mari cu fitinguri de alamă şi are un furtun lung de 1.3 metri. Acesta este lungimea optimă pentru a permite grădinarului să ajungă chiar lângă planta cu pricina şi să pulverizeze exact cantitatea dorită.

Cu STIHL hobby-ul poate deveni activitate lucrativă

- Reclamă -

Dacă din hobby se ajunge la o activitate susţinută, poate odată cu achiziţionarea unei grădini mai mari sau începerea lucrului prin vecini, STIHL are şi echipamente pe măsură. Celelalte atomizoare manuale disponibile la orice dealer STIHL din România sunt de 5L ( SG 31), sau 18 L ( SG 71), Pentru cei care au treabă de făcut şi timp puţin, pentru suprafeţele cu adevărat mari, pentru cei care se ocupă de îngrijirea spaţiilor verzi, STIHL a dezvoltat şi o gamă de pulverizatoare cu motor, de exemplu STIHL SR 430 sau STIHL SR 450. Acestea pot pulveriza substanţele din rezervor la peste 14 de metri, suficient pentru a ajunge în orice colţ al unei grădini. Evident, acest salt în eficienţă se face cu ajutorul motoarelor pe benzină, iar un astfel de pulverizator cântăreşte singur circa 12 kg şi are o un rezervor de 14 litri.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.