15 producători români, prezenți la Gulfood Dubai

0
- Reclamă -

În perioada 21-25 februarie, Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc – APAR, membră a Federației Naționale Pro Agro, a organizat împreună cu Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri –  MECRMA participarea Romaniei, cu pavilion național, la expoziția Gulfood Dubai, UAE.

La eveniment au participat 15 producatori din România: Annabella Fabrica de conserve Râureni, Artesans del Sucre, Avicola Găești, Boromir, Ind, Croco, Five Continents Group, Germino, Kalpo, MGC International Investments, Natural, Orlando Import Export 2001, Pambac, Rochus, Romdil Com și Scandia Food, informează APAR,
Producătorii români și-au promovat oferta de export, atât în standul României, cât și în cadrul degustărilor desfășurate în timpul târgului.
România a promovat la acest târg produse din sectoarele de carne, conserve, panificație, patiserie și dulciuri, ceaiuri, dulcețuri, brânzeturi și fructe uscate.
“Datorită Consulatului României în Dubai, spațiul expozițional alocat producătorilor români a fost în zona Arena a expoziției Gulfood Dubai, zonă unde au expus toți jucătorii importanți  europeni, fapt care a potențat efectul comercial al prezenței fizice cu stand a României la această manifestare”,  se arată în comunicat.

La manifestarea din acest an au fost prezenți peste 90.000 de oameni de afaceri din peste 160 de țări. Cele mai mari rețele de supermarketuri și hipermarketuri, discounteri, distribuitori și importatori au vizitat pavilioanele expoziționale.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.