Apel de proiecte pentru formarea profesională continuă a cadrelor didactice care predau în licee cu clase cu profil agrico

0
- Reclamă -

Ministerul Educaţiei a anunţat că are în vedere lansarea unui nou apel de proiecte pentru formarea profesională continuă a cadrelor didactice care predau în licee cu clase cu profil agricol/silvic.

Programul de formare a cadrelor didactice din liceele cu profil agricol va fi finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Potrivit Ministerului Educaţiei, obiectivul noului apel este finanţarea dezvoltării şi derulării unor programe de formare continuă a cadrelor didactice din cadrul liceelor cu profil agricol/silvic, în acord cu categoria şi cu nivelul de competenţă aferent grupului vizat, precum şi cu ariile curriculare specifice.

Prețul cărnii de porc a scăzut în UE. Carnea de pui se scumpește

„Apelul va implica universităţile cu profil agricol, care vor putea organiza programe de formare continuă de calitate, actuale şi relevante pentru asigurarea exploatării durabile a resurselor în procesul de producţie agricolă, a sistemelor agricole alternative (agricultură ecologică ş.a.), a tehnologiilor integrate de producţie agricolă, a protecţiei şi conservării mediului etc”, a explicat ministerul.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.