APIA plăteşte peste 1,34 milioane lei crescătorilor de animale

1
- Reclamă -

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna aprilie 2023.

 

Suma autorizată la plată este în valoare de 1,34 milioane lei.

„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna aprilie 2023”, anunţă APIA.

România a înregistrat în 2022 un declin al efectivelor de porcine şi bovine

Suma autorizată la plată este în valoare de 1.346.686,59 lei şi se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, pentru solicitanţii care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna aprilie 2023.   Suma autorizată la plată este în valoare de 1,34 milioane lei. „Agenţia de… Cititi mai multe aici: APIA plăteşte peste 1,34 milioane lei crescătorilor de animale […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.