Carmolimp duce micul românesc în New York

0
- Reclamă -

Carmolimp duce micul românesc în Statele Unite, la New York. Compania brașoveană lansează gama de mici Litălși la un eveniment care va avea loc pe 16 iunie în New York, mai precis la „Romania Day” de pe Broadway.

Carmolimp a investit circa 1,5 milioane de  euro în dezvoltarea gamei de mici Litălși.

“E timpul sa ducem cele mai interesante produse tradiționale românești in inima unuia dintre cele mai populare orașe din lume – New Yorkul. Practic, vom închide Broadway pentru o zi și vom scoate în prim-plan cultura românească si tradiționalii mici.

Vezi și CarmOlipm a mers prost anul trecut

Vrem să deschidem și o nouă piață pentru micii cu care noi suntem atât de obișnuiți, dar pe care americanii abia acum îi descoperă, însă ne vom axa pe dezvoltarea pe piața românească, care va fi baza acestui business.

În România vrem sa construim cel mai puternic brand de mici din piață, care vine la pachet cu un sistem de francizare si cu o aplicație de livrare si promovare a business-ului”,  a spus Valentin Soneriu, director CarmOlimp.

Evenimentul “Romania Day on Broadway” a debutat in anul 2000 si este la a XXIII-a ediție, fiind organizat In parteneriat cu Ambasada României din Statele Unite ale Americii, Consulatul General al României din New York și Institutul Cultural Roman.

- Reclamă -
- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.