Chesnoiu: plafonarea prețurilor la alimente nu va duce la raționalizare

3
export alimente Marea Britanie
Sursă foto: Getty (caracter ilustrativ)

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu a declarat despre plafonarea prețurilor la alimente că nu va duce la raționalizare și că aceste informații sunt doar ”speculații ale celor care habar n-au ce e în Agricultură”:

Ministrul PSD-ist, fost angajat al ministerului internelor, acum pensionat, pare aibă să altă părere față de Marcel Ciolacu care spunea că ar fi normală raționalizare, exact ca în Ungaria.

VEZI PE INFORMATECA.RO PĂREREA ȘEFULUI PSD, MARCEL CIOLACU

”Nu s-a luat niciodată în calcul raționalizarea.

Este o speculație a celor care nu cunosc capacitatea producătorilor români”, a declarat Adrian Chesnoiu, duminică.

Vezi și Chesnoiu: Tratamentul seminţelor cu neonicotinoide se face sub stricta supraveghere a ANF

Întrebat despre cele 8 alimente de bază care ar putea fi propuse de PSD în coaliție spre plafonare, Chesnoiu a spus că nu este vorba de opt alimente, iar analiza va fi finalizată ”cât mai repede posibil”:

”Toate alimentele sunt de bază, de unde ați scos 8 alimente. Nu cred că președintele (PSD, n.red.) a spus 8 alimente, a spus că îi va ajuta pe români să își asigure coșul zilei, că sunt 6, 8 sau 10 alimente. Analiza va fi gata cât mai repede posibil”, a mai spus ministrul Agriculturii într-o conferință de presă susținută duminică, la prânz.

3 comentarii

  1. […] Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu a declarat despre plafonarea prețurilor la alimente că nu va duce la raționalizare și că aceste informații sunt doar ”speculații ale celor care habar n-au ce e în Agricultură”: Ministrul PSD-ist, fost angajat al ministerului internelor, acum pensionat, pare aibă să… Cititi mai multe aici: Chesnoiu: plafonarea prețurilor la alimente nu va duce la raționalizare […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here