Crescătorii de animale vor primi un ajutor financiar de peste 16,9 milioane de lei

1
- Reclamă -

Crescătorii de animale vor primi un ajutor financiar de peste 16,9 milioane de lei, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie şi trimestrul II al anului 2023, informează marţi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie şi trimestrul II al anului 2023. Suma autorizată la plată este în valoare de 16.937.023,40 lei şi se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, pentru solicitanţii care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor”, se precizează în anunţul instituţiei.

Citește și Canicula afectează şi animalele crescute în libertate în Delta Dunării

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Crescătorii de animale vor primi un ajutor financiar de peste 16,9 milioane de lei, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie şi trimestrul II al anului 2023, informează marţi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). „Agenţia de Plăţi şi… Cititi mai multe aici: Crescătorii de animale vor primi un ajutor financiar de peste 16,9 milioane de lei […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.