Danone România, investiție de 7 milioane în Zimnicea

0
- Reclamă -

Danone România a finalizat o investiție de 7 milioane în Zimnicea pentru micii fermieri. Danone România împreună cu Polaris Group a finalizat o investiție de 7 milioane de euro în proiectul socio-economic „O șansă pentru familia ta”, din Zimnicea.

Proiectul are ca scop stimularea antreprenoriatului local în domeniul laptelui.

În plus, anul acesta, Danone România, împreună cu partenerul local, Polaris Group care coordonează centrul de colectare din Zimnicea, colaborează cu autoritățile locale în vederea deschiderii unei clase specializate în mecanică agricolă, la Liceul Teoretic din Zimnicea.

Vezi și Rezerva de apă a României este suficientă pentru localităţile mari

Clasa, va pregăti 12 elevi să devină specialiști în domeniul agricol, atât de necesari sectorului zootehnic.

Danone va oferi burse de performanță și sociale în valoare de 5.000 de euro anual.

Danone a achiziționat fabrica de lactate Miorița din București în anul 1996, iar până în acest moment au fost investiți aproximativ 90 milioane euro pentru modernizarea și retehnologizarea acesteia. În prezent, 1 milion de iaurturi sunt distribuite către consumatorii români, dar și către alte 13 piețe europene.

- Reclamă -

Danone România procesează anual peste 60.000 tone de litri de lapte, fiind prezent pe piața românească cu produse lactate proaspete (Danone, Activia, Danonino, Actimel), produse pe bază de plante (Alpro), precum și cu produsele alimentare pentru bebeluși și nutriție specializată (Aptamil, Milupa, Forticare).

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.