Două autocamioane care transportau lemne fără documente oprite de poliție în Caraş-Severin

1
lemne-taiate

Poliţiştii au oprit pentru control, pe DJ 683, în localitatea Zăvoi, două autocamioane care transportau lemne fără documente legale. Şoferii autocamioanelor sunt din judeţele Mehedinţi şi Caraş-Severin.

„Din primele verificări, s-a stabilit că în cele două autoutilitare aceştia ar fi transportat o cantitate de material lemnos mai mare cu peste 32 metri cubi lemn de esenţă molid şi fag decât cantitatea înscrisă pe avizele de însoţire a lemnului emise la aceeaşi dată. Cei peste 32 metri cubi material lemnos esenţă fag şi molid, în valoare de aproximativ 6.600 lei, rezultaţi în plus faţă de cele înscrise în documentele de transport, au fost ridicaţi în vederea confiscării şi predaţi în custodie Ocolului Silvic Oţelu Roşu”, a precizat sâmbătă purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Citește și Noul campion național la tăiat lemne este Cser Szilard

Alina Boeru a adăugat că s-a dispus confiscarea unui ansamblu de vehicule format din cap tractor şi remorcă, în valoare de aproximativ 70.000 de euro, folosit la comiterea faptei. De asemenea şoferii celor două autoutilitare au fost sancţionaţi cu amenzi totalizând 8.000 de lei.

În prezent, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice Caraş-Severin continuă acţiunile pe această linie şi în perioada următoare.

un comentariu

  1. […] Poliţiştii au oprit pentru control, pe DJ 683, în localitatea Zăvoi, două autocamioane care transportau lemne fără documente legale. Şoferii autocamioanelor sunt din judeţele Mehedinţi şi Caraş-Severin.“Din primele verificări, s-a stabilit că în cele două autoutilitare aceştia ar fi transportat o cantitate de material lemnos… Cititi mai multe aici: Două autocamioane care transportau lemne fără documente oprite de poliție în Caraş-Severin […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here