Fermierii au depus 331.398 cereri către APIA

1
subventii-daea
- Reclamă -

Fermierii au depus 331.398 cereri pentru o suprafaţă de 1.873.100,60 hectare în cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plată pentru anului 2022, în perioada 1 martie – 1 aprilie, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

 

Potrivit unui comunicat al instituţiei, completarea Cererilor unice de plată se realizează accesând site-ul APIA www.apia.org.ro, respectiv link-ul aplicaţiei IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amănunţită a utilizării aplicaţiei se găseşte în ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat prin butonul Asistenţă.

APIA reaminteşte fermierilor că se va completa o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe. De asemenea, începând din acest an fermierii pot semna cererea de plată folosind semnătura electronică.

Documentele care se ataşează la dosarul Cererii unice de plată şi modificările aduse acesteia (copie CI/BI/paşaport/certificat de înregistrare la ONRC/ certificat de înregistrare fiscală, dovadă cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice, către Centrele judeţene şi locale ale APIA de care aparţin fermierii.

Guvernatorul Rezervaţiei vrea să refacă licitația pentru extracţia şacalilor din Delta Dunării

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.