Gerul congelează legumele și fructele din pieţele agroalimentare

2
08_piata-legume

Gerul congelează legumele și fructele din pieţele agroalimentare. Sunt primele zile de iarnă autentică în România, iar vremea geroasă, deşi este un lucru firesc pentru mijlocul lunii ianuarie, creează disconfortul termic şi probleme în desfăşurarea firească a activităţilor.

Una dintre cele mai afectate categorii o reprezintă cei care vând în pieţele agroalimentare. Dincolo de disconfort şi dispariţia clientelei, marfa de pe tarabe riscă să fie afectată de ger. Unele legume au fost acoperite de promoroacă și nu mai sunt apetisante în ochii doritorilor.

Vremea s-a răcit considerabil, în comparaţie cu ultimele zile, iar meteorologii spun că acest proces de răcire va continua.

Vezi și Carnea de porc va putea fi vândută în toate pieţele amenajate

Temperaturile scăzute pot aduce însă şi bucurie. Pe pârtiile de schi de la Vatra Dornei distracția este în toi.

Staţiunile montane se bucură de iubitori ai sporturilor de iarnă, iar zăpada şi gerul sunt privite drept garanţii pentru o coborâre perfectă şi un weekend reuşit.

Temperaturile vor coborî în Bucovina pana la -15 grade Celsius.

Citește despre cel mai performant purificator anti coronavirus 

2 comentarii

  1. […] Gerul congelează legumele și fructele din pieţele agroalimentare. Sunt primele zile de iarnă autentică în România, iar vremea geroasă, deşi este un lucru firesc pentru mijlocul lunii ianuarie, creează disconfortul termic şi probleme în desfăşurarea firească a activităţilor. Una dintre cele mai afectate categorii o… Cititi mai multe aici: Gerul congelează legumele și fructele din pieţele agroalimentare […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here