Incendiu la o fermă de vaci: 60 de vaci au fost salvate

1
- Reclamă -

Un incendiu a avut loc în noaptea de joi spre vineri la fânarul unei ferme de bovine din judeţul Satu Mare, circa 60 de vaci fiind salvate, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş”.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 24.00, Punctul de lucru Tăşnad a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, fiind alocate de urgenţă patru autospeciale de stingere cu apă şi spuma, încadrate de un ofiţer şi 12 subofiţeri.

Vezi și Consiliul Concurenței recomandă actualizarea legislației din domeniul aditivilor alimentari

„La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unui şir de fânare pe o suprafaţă de aproximativ 1.600 m pătraţi, unde erau depozitaţi în jur de 1.500 de baloţi de paie. Concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului, pompierii au intervenit şi la limitarea propagării acestuia la grajdul de bovine aflat în apropiere, salvând astfel aproximativ 60 de capete de vaci”, precizează ISU.

Echipajele militare acţionează în continuare pentru stingerea focarelor ce ard mocnit. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

- Reclamă -

un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.