LAPAR participă la Forumul privind Viitorul Agriculturii

0
solidaritate-viitorul-agriculturii
- Reclamă -

O delegatie a Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, participă astăzi  la cea de-a 10-a Editie a Forumului privind Viitorul Agriculturii, ce are loc la The Square, în Bruxelles. Evenimentul este organizat anual de către Organizatia Europeană a Proprietarilor de Teren (ELO), organizatie la care LAPAR este membră,  în parteneriat cu compania Syngenta. Evenimentul, urmăreşte an de an dezvoltarea continuă a politcilor agricole şi de mediu la nivel naţional şi european.

Forumul privind Viitorul Agriculturii 2017, îl are  ca invitat special în acest an pe Kofi Annan, Fondatorul și Președintele Fundației Kofi Annan, cel de-al șaptelea Secretar General al Națiunilor Unite (1997-2006), Laureat ai Premiului Nobel pentru Pace.

Citește și: Care sunt cele mai întâlnite greșeli la realizarea proiectelor pe bani europeni

 

Obiectivele de Dezvoltare durabilă ONU (Sustainable Development Goals, SDGs) așa cum sunt definite în agenda 2030 a Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă împreună cu Acordul de la Paris privind Schimbările Climatice COP21 stabilesc calendarul dezvoltării durabile pentru viitor. Cu toate acestea, implementarea calendarului rămâne principala provocare și reprezintă calea succesului în atingerea obiectivelor stabilite.

Astfel, în contextul acestor Acorduri internaționale importante, Forumul privind Viitorul Agriculturii 2017 se va concentra asupra modului în care Obiectivele de Dezvoltare durabilă ONU încep a fi aplicate în practică și ce impact au acestea deja în Europa și în lume. Janez POTOČNICK, Preşedintele Forumului privind Viitorul Agriculturii va aduce împreună la această ediţie, Comisarii Europeni şi experţi internaţionali pentru a dezbate aceste întrebări.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.