Lăptăria cu Caimac a atras 3.000.000 de euro

0

Agroserv Măriuţa, compania care deţine brandul Lăptăria cu Caimac, a anunţat marţi că a încheiat plasamentul privat de obligaţiuni prin care a atras 3 milioane euro, cu scadenţă în 2025 şi la o dobândă de 5,25%, obligaţiunile urmând să fie listate la Bursa de Valori Bucureşti.

 

”Agroserv Măriuţa SA, compania care deţine brandul Lăptăria cu Caimac, a încheiat cu succes plasamentul privat de obligaţiuni prin care a atras 3 milioane euro, cu scadenţă în 2025 şi la o dobândă de 5,25%. Obligaţiunile vor fi listate pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare de la Bursa de Valori Bucureşti. Lăptăria cu Caimac este primul business cu activitate în domeniul lactatelor care listează obligaţiuni pe piaţa AeRO a BVB”, a anunţat compania.

Operaţiunea a fost intermediată de BT Capital Partners, divizia de investment banking şi pieţe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, în calitate de intermediar şi consultant autorizat.În cadrul plasamentului privat, compania a oferit spre vânzare 20.000 de obligaţiuni negarantate şi neconvertibile în acţiuni, cu o valoare nominală de 100 de euro, oferta fiind adresată unui număr de până la 150 investitori.

Plasamentul a fost suprasubscris, iar oferta a fost suplimentată, atrăgând în total 3 milioane euro la o dobândă de 5,25%, reprezentând cel mai mic cost de finanţare obţinut în 2020 la oferte de obligaţiuni similare.

Cooperativa Țara Mea livrează 15.000 de tone de legume lunar

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here