Le-a căzut racheta în curte

0
sistem antigrindina

Proprietarii unei gospodării din comuna Biliești, județul Vrancea, s-au pomenit cu o rachetă antigrindină direct în curtea lor, marți, 8 iunie 2021.

Șansa locuitorilor din zonă a fost că proiectilul a căzut la 2-3 metri de casă, scriu cei de la Monitorul de Vrancea, nu a produs pagube materiale și nici nu a rănit pe nimeni.

Conform sursei citate, este pentru a doua oară în ultimii ani când o rachetă antigrindină cade în curtea proprietarului din Biliești. Prima oară, racheta antigrindină a căzut în grădină, la circa 50 metri de locuință.

De această dată, șocul familiei a fost puternic atunci când s-au trezit cu proiectilul de fier care cade pe curtea de ciment din fața locuinței. Bărbatul din Biliești a solicitat prezența polițiștilor, iar la fața locului au ajuns aseară și reprezentanţii Centrului Antigrindină de la Focșani, care au preluat resturile proiectilului.

Ultima raportare a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) privind tragerile cu rachete antigrindină este din perioada 22 – 28 mai.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here