Liceele agricole, parteneriat între Ministerul Agriculturii şi Ministerul Educaţiei

1
- Reclamă -

Ministerul Agriculturii şi Ministerul Educaţiei au stabilit un parteneriat pentru tutela comună a liceelor agricole, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, apreciind că demersul este necesar pentru a avea cât mai muţi specialişti care să ducă la dezvoltarea şi construcţia unei agriculturi moderne şi performante.

 

”Am stabilit un parteneriat împreună cu Ministerul Educaţiei pentru tutela comună asupra liceelor agricole, astfel încât să ne asigurăm că avem tot mai mulţi specialişti care să pună umărul la dezvoltarea şi construcţia unei agriculturi moderne şi performante”, a scris, joi, pe Facebook, ministrul Agriculturii.

Potrivit lui Adrian Chesnoiu, demersul este necesar pentru direcţionarea tinerilor spre ”un domeniu deloc uşor, dar plin de satisfacţii”.

În învăţământul superior agricol şi medical veterinar sunt cuprinşi 35.000 de studenţi

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Ministerul Agriculturii şi Ministerul Educaţiei au stabilit un parteneriat pentru tutela comună a liceelor agricole, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, apreciind că demersul este necesar pentru a avea cât mai muţi specialişti care să ducă la dezvoltarea şi construcţia unei agriculturi moderne şi performante.   ”Am… Cititi mai multe aici: Liceele agricole, parteneriat între Ministerul Agriculturii şi Ministerul Educaţiei […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.