Ministrul Agriculturii: Scăderea preţurilor este o realitate

2
cresteri preturi
- Reclamă -

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat că scăderea preţurilor ”este o realitate în acest moment, într-un mare lanţ de magazine care a limitat adaosurile înainte de 1 august”.

 

El a avut o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România din sectorul alimentar, reprezentanţi ai procesatorilor, ai Consiliului Concurenţei şi ai Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală pentru a discuta despre pregătirile pentru implementarea ordonanţei de urgenţă privind stoparea creşterii preţurilor la alimentele de bază.

”Trebuie să ne asigurăm că românii vor simţi cu adevărat efectele benefice ale acestui act normativ”, a arătat el.

”Una din primele măsuri pe care PSD le-a luat atunci când am preluat guvernarea a fost adoptarea OUG 67/2023 privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creşterii excesive a preţurilor la unele produse agricole şi alimentare. Scăderea preţurilor este o realitate în acest moment, într-un mare lanţ de magazine care a limitat adaosurile înainte de 1 august, dată la care intră în vigoare ordonanţa. Îi felicit şi le mulţumesc”, a afirmat Florin Barbu, joi, într-o postare pe Facebook.

Abatorul Preiș a primit 48 milioane lei de la Exim Banca Românească

- Reclamă -

El a susţinut că aceasta este ”o dovadă clară” că parteneriatul asumat funcţionează.

- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat că scăderea preţurilor ”este o realitate în acest moment, într-un mare lanţ de magazine care a limitat adaosurile înainte de 1 august”.   El a avut o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România din sectorul alimentar,… Cititi mai multe aici: Ministrul Agriculturii: Scăderea preţurilor este o realitate […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.