Pandemia a mărit numărul posesorilor de animale de companie

Cazarea VIP poate însemna un interior cu tablouri, televizor, cărți, canapea sau fotoliu

3

Pandemia de coronavirus, o perioadă întunecată și tristă din viața noastră, a fost tratată de unii români cu dragostea oferită de animăluțul de companie. Astfel, cererea de animale de companie a crescut. Specialiștii recomandă să ne luăm un câine care să ni se potrivească în funcție de caracter și de nevoi.

Romi Vișan are un mic complex canin în localitatea Berceni, de lângă București. Oferă servicii complete canisa, pensiune și dresaj.

Căţeii mai mici sau câinii de talie mai mare fac cu toții casă bună la el la pensiune.

Padocurile au tot confortul, încălzire prin pardoseală dar și aer condiţionat pentru zilele toride. În plus, fiecare căţel are radio şi este monitorizat video.

Vezi și Un preot din Brazilia aduce câini maidanezi la slujbă pentru a le găsi stăpân

La o pensiune unde sunt cazați animalele de companie, prețurile sunt între 70 şi 150 de lei pe noapte. Cazarea VIP poate însemna un interior cu tablouri, televizor, cărți, canapea sau fotoliu, obiecte menite să-i ofere oaspetelui patruped atmosfera unei case locuite. Astfel, căţelul se va relaxa mai ușor în așteptarea stăpânului plecat în vacanță.

Un câine, o pisică pot deveni un remediu sufletesc, dar și o pată de culoare în propria casă. Nici nu-i de mirare că pandemia a dublat cererea pentru animale de companie.

Romi are un sfat pentru viitorii proprietari: achiziționarea unui cățel trebuie analizată bine şi din timp.

Nu doar cererea pentru animale de companie a crescut din pricina pandemiei, ci și piaţa de hrană şi a produselor de îngrijire, potrivit unor studii recente de marketing. Trendul ascendent se va menţine inclusiv în 2021.

Vezi și Casoteca.ro

3 comentarii

  1. […] Pandemia de coronavirus, o perioadă întunecată și tristă din viața noastră, a fost tratată de unii români cu dragostea oferită de animăluțul de companie. Astfel, cererea de animale de companie a crescut. Specialiștii recomandă să ne luăm un câine care să ni se potrivească în… Cititi mai multe aici: Pandemia a mărit numărul posesori de animale de companie […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here