Programul guvernamental „Tomate 2019” a fost lansat oficial

2
-tomate-spatii-protejate-legume

Programul guvernamental „Tomate 2019″ a fost lansat, oficial, miercuri, la Botoşani, primele producţii de roşii fiind livrate pe pieţele din municipiul reşedinţă de judeţ.

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, şi şeful Direcţiei pentru Agricultură, Cristian Delibaş, au asistat la prima recoltare de tomate din solariile unui producător particular din localitatea Hudum, comuna Curteşti.”Implementarea programului guvernamental este în anul al treilea an. Având în vedere că în primul an am avut 65 de producători înscrişi, în anul al doilea, 102, şi astăzi, 91, şi urmează în ciclul doi să se mai înscrie producători, e automat un succes pentru judeţul Botoşani acest program”, a afirmat Cristian Delibaş.

Citește și:Cât de sigure pentru consum sunt roşiile româneşti aflate pe piaţă

2 comentarii

  1. […] Programul guvernamental “Tomate 2019″ a fost lansat, oficial, miercuri, la Botoşani, primele producţii de roşii fiind livrate pe pieţele din municipiul reşedinţă de judeţ. Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, şi şeful Direcţiei pentru Agricultură, Cristian Delibaş, au asistat la prima recoltare de tomate din solariile… Cititi mai multe aici: Programul guvernamental “Tomate 2019” a fost lansat oficial […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here