Retailerii trec pe „Târguri de bunătăți românești” – targ traditional

0
- Reclamă -

Retailerii prezenți pe piața locală au găsit o nouă metodă de a atrage producătorii locali prin organizarea gratis de târguri, unde aceștia își pot vine produsele. Kaufland, de exemplu, organizează în acest week-end o nouă serie de „Târguri de bunătăți românești”, care are loc în Capitală în parcările magazinelor Kaufland din cartierele Colentina (șos. Colentina nr. 6, sector 2) și Basarab (șos. Orhideelor nr. 46A, sector 1).

Astfel, începând de vineri, 21 aprilie, și până duminică, 23 aprilie, în intervalul orar 9:00 – 18:00, la „Târgul de bunătăți românești”, zeci de producători locali îi vor aștepta pe bucureșteni cu preparate culinare tradiționale autohtone și obiecte făurite după meșteșuguri locale.

În cele două târguri, vizitatorii vor putea găsi: dulciuri de casă, cozonac domnesc, turtă dulce, clătite, dulciuri fără zahăr, miere și alte produse apicole, lactate proaspete, preparate tradiționale din carne, preparate cu specific regional, precum plăcinte sârbești, kűrtős kalacs,  săpunuri și creme naturale, pălării tradiționale, curele și articole din piele natural, gablonțuri, precum și produse de artizanat.

Evenimentul face parte din seria de târguri organizate de Kaufland pentru susținerea producătorilor români, din pasiune pentru prospețimea și savoarea produselor tradiționale, se arată într-un comunicat al companiei. Până în prezent, Kaufland a organizat 14 Târguri de bunătăți românești în întreaga țară, punând la dispoziția producătorilor locali care vor să expună în cadrul târgurilor întreaga logistică și spațiul de vânzare în mod gratuit.

Kaufland în Europa

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări și o rețea de 114 magazine în România. Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la secțiunea Categoria locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.