Romsilva are un nou director general

1
- Reclamă -

Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva l-a numit miercuri pe Daniel Nicolăescu în funcţia de director general, pentru un mandat provizoriu de patru luni, începând cu data de 1 septembrie 2022.

 

Conform unui comunicat  numirea are loc în condiţiile în care mandatul de director general exercitat de George Mierliţă a expirat la 31 august 2022.

Daniel Nicolaescu, de 53 de ani, a absolvit Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov. În perioada 1994 – 1998, a activat în cadrul Direcţiei Silvice Vâlcea ca inginer responsabil de activitatea de fond forestier, regenerarea pădurilor şi investiţii la Ocolul Silvic Voineasa. Până în anul 2003, a fost şef la Ocolul Silvic Voineasa şi apoi la Ocoalele Silvice Brezoi şi Cornet din cadrul Direcţiei Silvice Vâlcea.

În perioada 2004 – 2021 a activat în sistemul forestier privat, ca şef al ocolului silvic de regim Sălişte, judeţul Vâlcea.

Daniel Nicolăescu a fost membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor în perioada 2016-2018 şi, ulterior, consilier al secretarului de stat pe probleme de păduri în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, expert inginer silvic la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură „Marin Drăcea”.

- Reclamă -

Grâul e în silozuri, gata de consum și export spune Petre Daea

Începând cu luna aprilie a anului trecut, Daniel Nicolăescu a îndeplinit funcţia de director Strategii şi Politici Publice în Silvicultură în cadrul Asociaţiei Administratorilor de Păduri (AAP).

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva l-a numit miercuri pe Daniel Nicolăescu în funcţia de director general, pentru un mandat provizoriu de patru luni, începând cu data de 1 septembrie 2022.   Conform unui comunicat  numirea are loc în condiţiile în… Cititi mai multe aici: Romsilva are un nou director general […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.