Sectoarele vegetal şi zootehnic, un avans de două miliarde de euro

2

Agricultorii din sectoarele vegetal şi zootehnic vor primi un avans din sumele aferente plăţilor directe pe suprafaţă, precum şi din sprijinul cuplat la ovine şi caprine, sumele totalizând două miliarde de euro.

„Rezultatele bune din agricultură sunt determinate în bună măsură de realizarea lucrărilor agricole la timp, sprijinite prin subvenţiile pe care le acordăm. Adoptăm astăzi o hotărâre de Guvern prin care, începând cu 16 octombrie, agricultorii din sectoarele vegetal şi zootehnic vor primi un avans din sumele aferente plăţilor directe pe suprafaţă, precum şi din sprijinul cuplat la ovine şi caprine. Prin acest sprijin financiar acordat fermierilor vor intra în agricultură aproximativ două miliarde de euro, bani proveniţi din fonduri europene”, a explicat Viorica Dăncilă.

Citește și: Milioane de români au de luat bani de la stat

2 comentarii

  1. […] 🐄 Sectoarele vegetal şi zootehnic, un avans de două miliarde de euro Agricultorii din sectoarele vegetal şi zootehnic vor primi un avans din sumele aferente plăţilor directe pe suprafaţă, precum şi din sprijinul cuplat la ovine şi caprine, sumele totalizând două miliarde de euro. ➡ https://agroteca.ro/sectoarele-vegetal-si-zootehnic-un-avans-de-doua-miliarde-de-euro/ […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here