Silvicultorii protestează în Piaţa Victoriei

1
- Reclamă -

Federaţia Sindicatelor Silva organizează, marţi, un miting de protest în Piaţa Victoriei la sediul Guvernului României. Sindicaliştii resping planul de reorganizare al Romsilva care, potrivit lor, ar duce la desfiinţarea a mii de locuri de muncă, iar activitatea Regiei Naţionale a Pădurilor va fi grav afectată.

 

Federaţia Sindicatelor din Silvicultură Silva, structură sindicală reprezentativă pentru sectorul silvic din România, împreună cu alte structuri sindicale afiliate la Confederaţia Sindicală Naţională Meridian, organizează, marţi, un miting de protest în Piaţa Victoriei, la sediul Guvernului României.

Sindicaliştii cer, între altele, respingerea planului de măsuri elaborat de Guvernul României referitor la Romsilva.

UE încearcă să împiedice apariţia unor probleme în aprovizionarea cu alimente

”Planul prevede regionalizarea administraţiei silvice, reconfigurarea structurilor organizatorice ale Romsilva prin separarea activităţii de administrare şi gestionare de activitatea de exploatare, dublarea suprafeţelor ocoalelor silvice în zonele de câmpie şi deal, respectiv triplarea suprafeţelor în cazul ocoalelor de munte. Dacă acest plan de măsuri va fi aplicat, vor fi desfiinţate mii de locuri de muncă de la Romsilva, iar activitatea Regiei Naţionale a Pădurilor va fi grav afectată”, au transmis sindicaliştii.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Federaţia Sindicatelor Silva organizează, marţi, un miting de protest în Piaţa Victoriei la sediul Guvernului României. Sindicaliştii resping planul de reorganizare al Romsilva care, potrivit lor, ar duce la desfiinţarea a mii de locuri de muncă, iar activitatea Regiei Naţionale a Pădurilor va fi grav… Cititi mai multe aici: Silvicultorii protestează în Piaţa Victoriei […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.