Una dintre cele mai performante mașini de tuns iarba din lume, prezentă și pe piața din România

Motorul de 3 CP este extrem de eficient

1
STIHL RM 253
STIHL RM 253

STIHL RM 253 este special conceput pentru îngrijirea suprafețelor de gazon de până la 1800 metri pătrați. Este un utilaj semiprofesional care poate fi folosit deopotrivă de peisagiști și firme de întreținere a spațiilor verzi, dar și de către persoane private.

Dotată cu un motor pe benzină, STIHL RM 253 are o lățime de tăiere de 51 cm și o înălțime cu șapte trepte reglabile între 25 și 75 mm. Sacul colector are 55 de litri cu indicator de umplere.

Unul dintre marile avantaje ale utilajului este faptul că se deplasează singur în momentul funcționării, astfel că nu trebuie împins de utilizator, ci doar ghidonat. Funcția este extrem de utilă mai ales când vorbim de suprafețe mari, cu denivelări sau pante. Motorul de 3 CP este extrem de eficient și are la bază tehnologia Ready Start, care permite pornirea in orice condiții, fără probleme și fără a face setări sau ajustări suplimentare.

Vezi și Grupul STIHL a avut o creștere a afacerii de 16,5% în 2020

Gama de mașini de tuns iarbă STIHL pentru suprafețe între 1200 și 1800 de metri pătrați conține 10 utilaje cu caracteristici tehnice diverse, în funcție de lucrările de întreținere care trebuie realizate.

Inginerii de la STIHL a dezvoltat pe lângă mașinile de tuns iarbă cu motor pe benzină și modele electrice sau cu acumulator, ultimele fiind la mare căutare în ultima perioadă mai ales pentru zone rezidențiale. Astfel, utilizatorul final poate opta pentru varianta cea mai potrivită lucrărilor de întreținere pe care le realizează. Consultanții din cele peste 400 de magazine STIHL din țară îi pot îndruma pe beneficiari să aleagă varianta optimă de utilaj pentru întreținerea spațiilor verzi.

Despre compania STIHL

Cifrele oficiale  comunicate de companie  arată o creștere a business-ului mondial  de 16.5%, în 2020, atingând 4.58 miliarde de euro. Produsele STIHL pot fi achiziționate doar din rețeaua de magazine autorizate, care la nivel mondial sunt administrate de nu mai puțin de 53.000 de dealeri.  STIHL România este o companie deținută 100% de firma mamă și a fost înființată în 1997. Compania mamă a fost înființată în 1926 de Andreas Stihl.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here