Stocurile de alimente sunt suficiente

3
- Reclamă -

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunţă că stocurile de alimente sunt suficiente, culoarele de aprovizionare sunt funcţionale, iar camioanele cu mărfuri dinspre Europa circulă în continuare, el anunţând că, chiar dacă pe viitor s-ar lua decizia de a restricţiona circulaţia persoanelor şi pe timp de zi, va fi posibilă deplasarea la magazine şi farmacii.

„Stocurile de alimente sunt suficiente, nu este nevoie să se cumpere excesiv de mult. Chiar dacă se va restricţiona circulaţia în timpul zilei ea va fi permisă pentru a se merge la lanţurile de magazine să se aprovizioneze alimentar sau la farmacii”, a declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu, luni seară, la Digi 24.Ministrul consideră că se poate vorbi despre „focare de infecţie” în unele situaţii, atunci când oamenii care se înghesuie la magazine nu respectă distanţarea socială.

„Nu există criză alimentară în momentul de faţă în România. Nu există criză alimentară în Europa, nu văd de ce ar trebui să ne umplem cămările cu alimente”, a adăugat Popescu.

 

Citeşte şi:România a importat anul trecut mai multe produse agroalimentare decât a reușit să exporte. Deficit de 1,225 miliarde de euro

- Reclamă -

3 comentarii

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.