Întâlnire la Ministerul Agriculturii: SUA şi Israel, interesate de irigațiile din România

0
irigatii
irigații
- Reclamă -

În urma discuţiei pe care Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a avut-o săptămâna trecută cu reprezentanţii Consiliului de Afaceri Americano-Român (AMRO), astăzi, 5 aprilie 2017, o delegaţie din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii şi din partea Ambasadei Israelului la Bucureşti a participat la o întâlnire de lucru la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Tema principală a discuţiilor a constituit-o realizarea de investiţii pentru reabilitarea sectorului de irigaţii din România.

Diplomaţii au fost primiţi de ministrul Petre Daea, iar discuţiile au fost conduse de Daniel Dumitru Botănoiu, secretarul de stat în coordonarea căruia se află domeniul îmbunătățirilor funciare, având în vedere interesul vast din partea ambelor ţări (Statele Unite ale Americii şi Israel) de a investi în acest sector.

Astfel, în vederea prezentării oportunităţilor de afaceri în acest domeniu pentru potenţialii investitori, reprezentanţii Ambasadei SUA au propus oficialilor din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale organizarea, în viitorul apropiat, a unei mese rotunde cu participarea experţilor şi companiilor de profil din SUA şi Israel, precum şi a părţilor implicate din ţara noastră.

Citește și: Ardeiul iute: tot ce nu stiai si ar trebui sa stii

Propunerea diplomaţilor a fost agreată de conducerea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Dumitru Botănoiu apreciind că în urma unor astfel de dezbateri pot rezulta proiecte concrete şi care pot conduce la dezvoltarea unor parteneriate strategice în interesul tuturor părţilor implicate.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.