Unde poţi găsi cele mai utile cadouri de Crăciun pentru casa ta

0
101183716
- Reclamă -

Odată cu venirea Crăciunului şi treburile gospodăreşti se înmulţesc. Praktiker vine în ajutorul tău cu câteva propuneri care îţi vor face iarna mai uşoară şi sărbătorile mai liniştite.

Și fiindcă iarna și-a intrat serios în rol, orice bărbat trebuie să aibă în gospodăria sa lopata de zăpadă Agro, pe care o poate achiziționa din Praktiker la prețul de 38.70 lei. Cu lopata Agro, potecile din curtea casei vor fi mai uşor de trasat și întreținut. Să nu uităm însă că de Crăciun bradul este atracţia principală a locuinţei. Pentru un pom care să intre perfect în suportul său, Praktiker recomandă folosirea unui topor cu mâner din fibră de sticlă, care se găsește în magazine la prețul de 41.99 lei.

Dacă prietenii vă vor vizita de Crăciun, pe lângă toate mâncărurile alese, îi poți da gata și cu un grătar perfect. Carnea se va rumeni mai bine pe grătarul de grădină Croisette pe care îl găsim în Praktiker la preţul de 677.32 lei. Grătarul are 3 poziţii de gătit şi un coş de fum cu rezistenţă la temperaturi ridicate.

gratar de gradina – Praktiker

Mai mult, pentru pasionaţii de grătare şi pentru cei cărora le place să experimenteze reţete noi, Moşul poate să le aducă setul de 5 accesorii pentru grătar, care poate fi găsit la 36.99 lei în acelaşi magazin.

O familie este mai fericită de Sărbători atunci când primește cadouri practice

O rețetă de Sărbători pe care puțini se încumetă să o încerce este ciorba de burtă. Evident că aceasta va avea un gust mai bun dacă e făcută într-o oală de calitate. Şi, de ce nu, de Sărbători, soţiile pot fi surprinse de către pasionaţii de gătit cu o ciorbă delicioasă făcută într-o oală tip greu, care se poate achiziţiona la 24.18 lei din Praktiker.

- Reclamă -

Însă Crăciunul este în principal al copiilor și ei trebuie să rămână cu amintiri plăcute legate de momentul magic al Sărbătorilor. Oricine şi-a dorit propria casă în copac atunci când era copil. Dacă nu toţi am fost norocoşi să ne jucăm într-o astfel de căsuță, putem face o surpriză copiilor noștri. Nu e nevoie de constructor sau arhitect, o tură de shopping în magazinul Praktiker ajută orice părinte să devină un Moș de neuitat pentru copilul său. Iar casa de lemn pentru copii Winnie cu scară deja construită o puteți găsi în Praktiker la preţul de 1353.87 lei, aceasta fiind cadoul ideal pentru un Crăciun de neuitat.

Casuta de lemn – Praktiker

Sărbătorile sunt mai liniştite când totul vine de-a gata. Magazinul Praktiker oferă tuturor membrilor familiei şansa să găsească produsele necesare în această perioadă a anului la preţuri avantajoase, pentru că, nu-i așa, o familie este mai fericită de Sărbători atunci când primește cadouri practice!

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.