Vinurile Liliac au primit o investiție de 3,4 milioane de euro în 2023

1

Producătorul de vinuri Liliac, parte a consorțiului austriac amb Holding, a investit în 2023 3,4 milioane de euro în extinderea spațiului de producție, jumătate din investiție venind din fonduri europene.

 

Liliac, crama din Batoș, județul Mureș, are acum o suprafață de 1500 metri pătrați, adăugând 400 metri pătrați la spațiul deja existent.

Extinderea cramei de la Batoș a crescut capacitatea de producție de la 450.000 de sticle la 600.000, adăugând liniei de producție și alte funcții. Acum, producția, îmbutelierea, etichetarea și depozitarea produselor se întâmplă într-un singur loc.

Vezi și CARPATHIA WINES și ALAI – două noi game de vinuri sub umbrela Domeniile Sâmburești

Odată cu extinderea capacității de producție de la Batoș, crama se așteaptă la creșterea vânzărilor în anul următor cu 20%, adică un număr de 550.000 de sticle vândute.

Compania face parte din grupul amb Holding, deținut de omul de afaceri austriac Alfred Michael Beck, care cuprinde și S+B Gruppe, proprietarul clădirii de birouri Magheru One din centrul Bucureștiului.

Gama de vinuri a Cramei Liliac, înființată în 2010, este destinată în special industriei HoReCa, dar și segmentului de retail.

un comentariu

  1. […] Producătorul de vinuri Liliac, parte a consorțiului austriac amb Holding, a investit în 2023 3,4 milioane de euro în extinderea spațiului de producție, jumătate din investiție venind din fonduri europene.   Liliac, crama din Batoș, județul Mureș, are acum o suprafață de 1500 metri pătrați,… Cititi mai multe aici: Vinurile Liliac au primit o investiție de 3,4 milioane de euro în 2023 […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here