1,3 milioane de lei pentru cei care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor

2
animale vii export
- Reclamă -

Aproape 1,3 milioane de lei vor ajunge la beneficiarii care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

 

Plata ajutorului de stat se referă la solicitările efectuate prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna februarie 2022.

Potrivit APIA, suma autorizată la plată este în valoare de 1.279.640 lei şi se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), pentru solicitanţii care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

Situația Rusia – Ucraina duce la scumpirea grâului, poate chiar la dublarea prețului

- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Aproape 1,3 milioane de lei vor ajunge la beneficiarii care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).   Plata ajutorului de stat se referă la solicitările efectuate prin cererile de plată aferente… Cititi mai multe aici: 1,3 milioane de lei pentru cei care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creşterii anim… […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.