17 milioane lei vor ajunge la beneficiarii care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor

1
- Reclamă -

Peste 17 milioane lei vor ajunge la beneficiarii care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

 

Plata ajutorului de stat se referă la solicitările efectuate prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna martie şi/sau trimestrul I al anului 2022, în funcţie de opţiunea asociaţiilor exprimată în cererea iniţială.

Potrivit APIA, suma autorizată la plată este în valoare de 17.001.773,83 lei şi se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), pentru solicitanţii care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

Imagini impresionante! Mină antitanc rusească versus tractor ucrainean

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Peste 17 milioane lei vor ajunge la beneficiarii care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).   Plata ajutorului de stat se referă la solicitările efectuate prin cererile de plată aferente serviciilor… Cititi mai multe aici: 17 milioane lei vor ajunge la beneficiarii care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul cre… […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.