Vacanțele și luxul pe banii fermierilor se decontează cu 60 de zile de control judiciar

2
- Reclamă -

Preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România , Laurenţiu Baciu, a fost reţinut și ulterior plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Laurenţiu Baciu este acuzat că, în ultimii 6 ani, a luat aproape 1 milion de lei din conturile Asociaţiei pentru Producătorii Agricoli din România, pentru a petrece în vacanțe de lux alături de iubita sa și ar fi cumpărat, din cotizațiile membrilor LAPAR, ceasuri, haine și alte bunuri scumpe. Poliţiştii de la Investigarea Criminalităţii Economice au făcut în urmă cu două săptămâni percheziţii la sediul asociaţiei, de unde au ridicat mai multe documente care ar arăta că Laurenţiu Baciu a delapidat instituţia.

Laurenţiu Baciu a devenit preşedintele LAPAR în luna februarie 2012, după ce, timp de mai mulţi ani, a îndeplinit funcţia de vicepreşedinte. Anul acesta a fost reales pentru un nou mandat de patru ani.

LAPAR este o federatie la nivel national, constituita prin asocierea, liber consimtita, a asociatiilor profesionale teritoriale ale producatorilor agricoli din agricultura. Scopul declarat al constituirii LAPAR este reprezentarea agricultorilor si a intereselor generale ale acestora in relatiile cu structurile administratiei centrale, ale puterii executive, legislative si judecatoresti, cu alte organisme si federatii, interne si internationale.

 

Citește și: Petre Daea a mai găsit ceva sfânt: prohibiția

- Reclamă -
- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România , Laurenţiu Baciu, a fost reţinut și ulterior plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.  Laurenţiu Baciu este acuzat că, în ultimii 6 ani, a luat aproape 1 milion de lei din conturile Asociaţiei pentru Producătorii Agricoli din România,… Cititi mai multe aici: Vacanțele și luxul pe banii fermierilor se decontează cu 60 de zile de control judiciar […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.