90 de milioane de lei vor intra în conturile a peste 10.700 de beneficiari

1
- Reclamă -

Aproape 90 de milioane de lei vor intra în conturile a peste 10.700 de beneficiari pentru motorina utilizată în agricultură în primul trimestru al acestui an, a anunţat marţi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

 

„MADR a aprobat prin ordin de ministru cantităţile de motorină utilizată în agricultură în primul trimestru al acestui an, determinate la plată de către APIA, pentru care se acordă ajutor de stat sub formă de rambursare. Astfel, cantităţile totale de motorină prevăzute în actul normativ sunt de 58.540.501 litri, iar valoarea totală a ajutorului de stat aferent este de 89.515.233 lei, pentru un număr de 10.729 beneficiari”, se arată într-un comunicat al ministerului remis AGERPRES.

Ordinul a fost transmis la Monitorul Oficial, urmând ca APIA să demareze efectuarea plăţilor după publicare.

Ciolacu îl bagă pe Daea la rotativă

Potrivit MADR, prin Hotărârea Guvernului nr. 1174/2014, până la finele anului 2023, se acordă ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, respectiv prin aplicarea unei rate reduse de impozitare a motorinei, utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură în sectoarele vegetal, zootehnic şi îmbunătăţiri funciare.

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Aproape 90 de milioane de lei vor intra în conturile a peste 10.700 de beneficiari pentru motorina utilizată în agricultură în primul trimestru al acestui an, a anunţat marţi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).   „MADR a aprobat prin ordin de ministru cantităţile de… Cititi mai multe aici: 90 de milioane de lei vor intra în conturile a peste 10.700 de beneficiari […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.