Agricultura informatizată: soluția ERP pentru producție furajeră

0
- Reclamă -

Agricultura se informatizează. TotalSoft, companie care produce sisteme ERP, a lansat soluția Charisma Producție Furajeră în pachetul Charisma pentru Agricultură, destinat sectorului agricol. Noua soluție se adresează Fabricilor de Nutrețuri Combinate care produc furaje pe baza unor rețete de fabricație, folosind materii prime și auxiliare. Ea poate fi utilizată atât prin conectarea la automatele de fabricație, cât și prin operarea directă a rapoartelor de producție.

Soluția susține companiile în gestionarea optimă a producției furajere combinate, permițând o mai bună urmărire a rețetelor și producției realizate pentru fiecare specie de animal (pasăre, porc sau vită), stadiul de creștere al animalelor sau valorile nutritive ale produselor finale. De asemenea, Charisma Producție Furajeră asigură informația necesară sterilizării furajelor în vederea asigurării calităţii lor şi siguranţei animalelor cărora le sunt destinate, precum și un control permanent al produsului pe întreg lanțul de producție.

productie furajera 1

“În mod cert, TotalSoft este cel mai important furnizor de software pentru domeniul agriculturii, oferind companiilor medii și mari un pachet de soluții complete. Strategia noastră este să oferim un sistem prin intermediul căruia clienții să își gestioneze integral, integrat și automat activitatea, indiferent de complexitatea și diversitatea liniilor de business  sau a maturității sistemelor informatice. Prin completarea anuală a sistemului, cu soluții și bune practici, urmărim și includerea companiilor internaționale în portofoliul de clienți. Din punct de vedere tehnic și funcțional, Charisma pentru Agricultură răspunde celor mai exigente cerințe, inclusiv de mobilitate, de integrare cu instituțiile statului sau raportări automate către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură”, a spus Sorin Petcu, Sales & Marketing Director, TotalSoft.

CITEȘTE ȘI Prețuri pentru mașinile de împrăștiat îngrășăminte

Charisma Producție Furajeră permite preluarea informațiilor direct din mediul de producție, ajustarea lor în funcție de măsurările suplimentare, precum și generarea de rapoarte comparative între producție și consum, preluate din automatele de producție, dar și producție și consumul efectiv înregistrate în urma cântăririlor externe.

- Reclamă -

Charisma for Agriculture esteo slouție adoptată de cei mai mari jucători din industrie, precum Maria Trading, Agricost, Rodbun, FE Agrar, Agrobanat, LS&T Financial Group (Agrar Invest), Canah Internațional sau Suinprod.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.