“Agricultura pe verticală”: legumele, culese cu 2 ore înainte de ambalare

1
- Reclamă -

Agricultura pe verticală constă în producerea de legume şi fructe în spaţii închise, plantele fiind cultivate pe o serie de niveluri stivuite, într-un mediu controlat.

Ocado, un supermarket online din Marea Britanie va investi 17 milioane de lire sterline (22 de milioane de dolari) în sectorul emergent al „agriculturii pe verticală”, continuând astfel să îşi diversifice comerţul online.

„Ne aşteptăm la ziua în care legumele clienţilor vor fi culese cu doar câteva ore înainte de a fi ambalate, la doar câţiva metri de locul de unde vor fi transportate”, au transmis luni într-un comunicat reprezentanţii companiei Ocado.

Ocado a anunţat că a creat un joint-venture, intitulat Infinite Acres, cu alte două companii din domeniul agriculturii pe verticală, 80 Acres Farms şi Priva Holdings, fiecare firmă deţinând o treime din entitatea nou creată.

Ocado a achiziţionat şi 58% din acţiunile deţinute de Jones Food Company (JFC), cel mai mare operator de agricultură pe verticală din Europa, al cărui sediu se află în oraşul Scunthorpe din nordul Angliei.

Sursa: Business Magazin

- Reclamă -

Citeşte şi Probleme cu forța de muncă în agricultură

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Agricultura pe verticală constă în producerea de legume şi fructe în spaţii închise, plantele fiind cultivate pe o serie de niveluri stivuite, într-un mediu controlat.Ocado, un supermarket online din Marea Britanie va investi 17 milioane de lire sterline (22 de milioane de dolari) în sectorul… Cititi mai multe aici: “Agricultura pe verticală”: legumele, culese cu 2 ore înainte de ambalare […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.