Agroconcept a devenit distribuitor exclusiv pentru NHR în detrimentul NHR Agropartners

0

Compania Agroconcept va deveni distribuitor exclusiv pe piața locală, începând cu data de 1 ianuarie 2016, pentru producătorul de tractoare New Holland. Agroconcept este un joint-venture în care este implicat și Herbert Stein, cel care a înființat dealerul Autoitalia.

Parteneriatul dintre cele două compnii a fost semnat la sfârșitul lunii septembrie la Expo Milano 2015. Agroconcept se va ocupa de vanzarea și promovarea în România a produselor New Holland, urmând să ofere și asistență tehnică clienților.

Anterior semnării acestui contract, distribuitorul exclusiv pentru România a fost NHR Agropartners, care a renuntat sa mai importe tractoarele marca New Holland, preferand utilajele agricole produse de catre italienii de la Same Deutz-Fahr.

tractor_NH

Despre Herbert Stein

Herbert Stein, fondatorul Autoitalia Group (n.r. 1993) a declarat în 2011 că “a căutat mai mult un partener de încredere, un investitor care sa poata prelua afacerile Autoitalia în România (…) pentru a putea conduce către succes echipa Autoitalia şi reţeaua de dealeri”.

Mai multe aici despre vanzarea Autoitalia către grupul israelian Mediterranean Car Agency

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here