Agroconcept a devenit distribuitor exclusiv pentru NHR în detrimentul NHR Agropartners

0
- Reclamă -

Compania Agroconcept va deveni distribuitor exclusiv pe piața locală, începând cu data de 1 ianuarie 2016, pentru producătorul de tractoare New Holland. Agroconcept este un joint-venture în care este implicat și Herbert Stein, cel care a înființat dealerul Autoitalia.

Parteneriatul dintre cele două compnii a fost semnat la sfârșitul lunii septembrie la Expo Milano 2015. Agroconcept se va ocupa de vanzarea și promovarea în România a produselor New Holland, urmând să ofere și asistență tehnică clienților.

Anterior semnării acestui contract, distribuitorul exclusiv pentru România a fost NHR Agropartners, care a renuntat sa mai importe tractoarele marca New Holland, preferand utilajele agricole produse de catre italienii de la Same Deutz-Fahr.

tractor_NH

Despre Herbert Stein

Herbert Stein, fondatorul Autoitalia Group (n.r. 1993) a declarat în 2011 că “a căutat mai mult un partener de încredere, un investitor care sa poata prelua afacerile Autoitalia în România (…) pentru a putea conduce către succes echipa Autoitalia şi reţeaua de dealeri”.

- Reclamă -

Mai multe aici despre vanzarea Autoitalia către grupul israelian Mediterranean Car Agency

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.