Agroland Business System a scăpat de insolvență

0
- Reclamă -

Agroland Business System a scăpat de insolvență după ce a achitat aproximativ 900.000 de lei unui partener. Listată în anul 2021, compania care operează lanțul de vânzare de produse agricole Agroland era vizează stingerea unui litigiu în care un partener comercial i-a solicitat insolvența.

Agroland Business System (AG) a notificat investitorii de pe bursă că împotriva companiei a fost formulată o cerere de insolvență de către Societatea Națională Casa Română de Comerț Agroalimentar. Obiectul cererii a fost reprezentat de suma de aproximativ 900.000 de lei, care între timp a fost achitată de emitentul listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București.

Compania spune că litigiul și plata acestei sume nu au impact asupra desfășurării în condiții normale a activității Agroland Business System.

Vezi și Agroland Business System inaugurează Fabrica de Furaje de la Işalniţa

„Compania va intreprinde orice acțiuni legale necesare pentru ca această cerere să fie respinsă și va informa piața în consecință, prin intermediul unui raport curent distinct, cu privire la stadiul litigiului”, este mesajul către investitori al companiei care îl are ca acționar majoritar, cu o participație de 68,25% din titluri, pe Horia Cardoș, care îndeplinește și funcția de director general.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.