Agroserv Măriuţa se listeaza pe piata AeRO

1
lapte

Procesatorul de lactate Agroserv Măriuţa (simbol bursier MILK), compania care detine brandul Lăptăria cu Caimac, intră la tranzacţionare de vineri, pe piata AeRO a BVB.

 

În 27 aprilie, compania anunţa că a încheiat plasamentul privat de acţiuni prin care a atras 19,4 milioane de lei, echivalentul a 4 milioane de euro, iar acţiunile vor fi listate pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB). Compania este evaluată acum la aproximativ 16 milioane euro.

Operaţiunea a fost intermediată de BT Capital Partners, divizia de investment banking şi pieţe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, în calitate de intermediar şi consultant autorizat. Agroserv Măriuţa a fost asistată în acest proces de listare de Schoenherr, una dintre firmele internaţionale de avocatură cu activitate în România din 1996, oferind consultanţă în domenii precum servicii financiare, energie, construcţii, retail şi IT&C.

În cadrul plasamentului privat cu o valoare totală de 19,4 milioane lei, compania a oferit spre vânzare 431.020 de acţiuni emise prin majorare de capital social (24,9% din total actiuni), la un preţ de 45 de lei/acţiune, oferta fiind adresată unui număr de până la 150 de investitori. Plasamentul a fost suprasubscris de 3,6 ori, în total fiind înregistrate subscrieri de aproximativ 70 milioane de lei, în condiţiile în care subscrierea maximă pe investitor a fost limitată la 1 milion de lei.

Natura reintră pe deplin în drepturi la Cernobîl

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here