Vestit lanț de restaurante, recrutează. Peste 1.000 de locuri de muncă, disponbile

0
recrutare
- Reclamă -

Peste 1.000 de locuri de muncă disponbile, în 27 de orașe ale țării. Aceasta este oferta de angajare a Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, la nivel național.

Posturile disponibile sunt în Bucureşti, Constanţa, Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Sibiu sau Iaşi, inclusiv pentru noile deschideri deja anunţate, cum este și cazul Zalăului, scrie ZF.

„Continuăm să oferim oportunităţi de angajare şi dezvoltare profesională pentru un număr mare de candidaţi, indiferent de experienţa lor, procesul de aplicare şi intervievare se desfăşoară rapid, aceştia urmând să descopere imediat dacă McDonald’s este compania potrivită pentru ei. Avem un program de lucru flexibil şi angajăm persoane care pot lucra 4, 6 sau 8 ore, un aspect important pentru cei care au făcut schimbări drastice pentru a se adapta la noua realitate”, a precizat Monica Zdrancota, director de resurse umane, Premier Restaurants România

Joburile disponibile includ crew member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor, barista la McCafé sau guest experience leader, iar cei care îşi doresc să conducă un restaurant McDonald’s pot aplica pentru poziţia de manager trainee.

McDonald’s a investit 31 de milioane de lei în consolidarea prezenţei pe piaţa locală în 2020 şi anunţă că îşi continuă planurile de dezvoltare anul acesta prin crearea de noi locuri de muncă şi extinderea businessului.

Afacerile McDonald’s în România au scăzut anul trecut cu 8% în contextul pandemiei de Covid-19 care a afectat puternic piaţa de restaurante din toată lumea. Astfel, compania a ajuns la vânzări de puţin sub 180 mil. euro, faţă de peste 194 mil. euro înaintea pandemiei, conform datelor din raportul grupului.

Businessul McDonald’s în România este operat în sistem de franciză de compania malteză Premier Capital, care administrează şi reţelele din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta.

- Reclamă -
- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.