Ajutor de stat în cadrul Măsurii 1 „Microgranturi în domeniul agroalimentar”

1
apia
- Reclamă -

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a finalizat etapa de semnare a contractelor de acordare a ajutorului de stat în cadrul Măsurii 1 „Microgranturi în domeniul agroalimentar” din cadrul schemei de ajutor de stat, instituită prin Ordonanţa de Urgenţă privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi şi granturi pentru capital de lucru entităţilor din domeniul agroalimentar, cu finanţare din fonduri externe nerambursabile.

 

Potrivit unui comunicat al Agenţiei, până la termenul limită, din cei 10.000 de aplicanţi calificaţi în conformitate cu prevederile art. 8, s-au semnat 9.888 contracte de acordare a ajutorului de stat în sumă totală de 49.440.000 euro.

Investiții majore în agrobusiness la 4 luni din 2022: 300 de milioane de euro

Diferenţa este reprezentată de contracte nesemnate de beneficiari (netransmiterea acestora, renunţarea la ajutorului de stat, transmiterea acestora după termenul limită).

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a finalizat etapa de semnare a contractelor de acordare a ajutorului de stat în cadrul Măsurii 1 „Microgranturi în domeniul agroalimentar” din cadrul schemei de ajutor de stat, instituită prin Ordonanţa de Urgenţă privind unele măsuri pentru… Cititi mai multe aici: Ajutor de stat în cadrul Măsurii 1 „Microgranturi în domeniul agroalimentar” […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.