APIA a eliberat 2.650 de adeverinţe pentru beneficiarii schemelor de plată

1
apia

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a eliberat, până la această dată, 2.650 de adeverinţe pentru beneficiarii schemelor de plată implementate de către instituţie în cadrul Campaniei 2019, în baza convenţiilor încheiate de APIA cu instituţiile financiar-bancare şi nebancare.

Potrivit unui comunicat de presă al APIA schemele de plată includ schema de plată unică pe suprafaţă, plata redistributivă, plata pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu şi măsurile de mediu şi climă – M10, M11, M13. Valoarea creditului este de până la 85% din valoarea sumei calculate, conform adeverinţei eliberate de APIA. De asemenea, până în prezent, APIA anunţă că a încheiat 17 convenţii tripartite cu instituţiile bancare şi nebancare, respectiv fondurile de garantare (Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA (FGCR) şi Fondul Naţional de Garantare a Creditului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii IFN – SA (FNGCIMM).

Lista instituţiilor bancare şi nebancare cuprinde: BCR, BRD, CEC Bank, Creditcoop, Exim Bank, First Bank, Goodbee, Libra Internet Bank, Intesa, OTP Bank, Patria Bank, Procredit, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Unicredit, Credit Agricole şi Alpha Bank.

Citeşte şi: Ajutor de minimis de 37 milioane lei pentru apicultori: 20 lei/familia de albine

un comentariu

  1. […] Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a eliberat, până la această dată, 2.650 de adeverinţe pentru beneficiarii schemelor de plată implementate de către instituţie în cadrul Campaniei 2019, în baza convenţiilor încheiate de APIA cu instituţiile financiar-bancare şi nebancare.Potrivit unui comunicat de presă al… Cititi mai multe aici: APIA a eliberat 2.650 de adeverinţe pentru beneficiarii schemelor de plată […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here