Carnea, nucile, legumele prelucrate, preparatele alimentare sunt căutate pe piața din Hong Kong

2
retelele-supermaketurilor

Crește cererea de vin, de bere și de băuturi spirtoase distilate, pe piața din Hong Kong, conform analizelor de piață din Statele Unite ale Americii. Experții americani au realizat un studiu asupra evoluției importurilor Hong Kong-ului din SUA, în perioada2014-2018, și au identificat o serie de produse pentru care cererea crește substanțial.

Acestea includ, pe lângă vin, bere și băuturi spirtoase: nuci, carne de vită, carne de pasăre, fructe, carne de porc, preparate alimentare, fructe de mare, legume prelucrate, sucuri de fructe sau de legume, alimente pentru animale de companie și produse lactate. De asemenea, ciocolata din Statele Unite și hrana pentru animale și furaje au înregistrat o creștere importantă. Analiza experților americani indică faptul că potențialul acestor produse pe piața din Hong Kong este ridicat.

De asemenea, Chile, a cărei piață cu amănuntul a crescut la 17,2 miliarde de dolari anul trecut, cu 5% mai mult decât în 2017, este identificată ca o piață în creștere pentru vânzările de carne de vită, carne de pasăre, carne de porc (refrigerată sau proaspătă), produse lactate (brânzeturi și înghețate), sosuri, bere, băuturi spirtoase.

Citește și MADR: Fructe şi legume autohtone în toate pieţele din România

2 comentarii

  1. […] Crește cererea de vin, de bere și de băuturi spirtoase distilate, pe piața din Hong Kong, conform analizelor de piață din Statele Unite ale Americii. Experții americani au realizat un studiu asupra evoluției importurilor Hong Kong-ului din SUA, în perioada2014-2018, și au identificat o serie de produse… Cititi mai multe aici: Carnea, nucile, legumele prelucrate, preparatele alimentare sunt căutate pe piața din Hong Kong […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here