APIA efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor

1

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Judeţene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor pentru cererile depuse în luna decembrie 2020, aferente serviciilor prestate în luna noiembrie 2020, potrivit unui comunicat.

„Suma totală autorizată la plată este de 717.250,41 lei şi se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), pentru un număr de 25 de solicitanţi care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare”, se menţionează în comunicat.

 

Raportul AFIR: 30 de proiecte vor primi 30 milioane euro finanţare

un comentariu

  1. […] Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Judeţene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor pentru cererile depuse în luna decembrie 2020, aferente serviciilor prestate în luna noiembrie 2020, potrivit unui comunicat. “Suma totală autorizată la plată este… Cititi mai multe aici: APIA efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here