Aproape 1 miliard de lei din producția de pâine și comerțul cu cereale

3
Preturi paine
- Reclamă -

Oltina Impex Prod Com, companie din Prahova, a devenit în 2021 cel mai mare jucător din piaţa produselor de morărit şi panificaţie. Producătorul de pâine din Urlaţi, înfiinţat în 1994, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 998,8 milioane de lei, dublu faţă de anul precedent.

Compania controlată de Cosmin Olteanu face şi comerţ cu cereale, iar 2021 a fost un an cu o producţie record de cereale şi cu preţuri istorice.

Vezi și Secetă, calamitate, dar ploaia este îndepărtată cu rachetele antigrindină în Prahova. De ce?

În 2021, Vel Pitar, deţinut de fondul american de investiţii Broadhurst, a atins o cifră de afaceri de 586 de milioane de lei și a coborât pe a doua poziţie în topul celor mai mari jucători din industrie după cifra de afaceri unde activează peste 7.000 de companii.

Vel Pitar a avut la rândul său un avans de 32% în 2021 versus 2020.

- Reclamă -

3 comentarii

  1. […] Oltina Impex Prod Com, companie din Prahova, a devenit în 2021 cel mai mare jucător din piaţa produselor de morărit şi panificaţie. Producătorul de pâine din Urlaţi, înfiinţat în 1994, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 998,8 milioane de lei, dublu faţă… Cititi mai multe aici: Aproape 1 miliard de lei din producția de pâine și comerțul cu cereale […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.