Pandemie, au fost amânate Festivalul Borşului Lipovenesc şi Sărbătoarea Borşului de Peşte

0

Festivalul Borşului Lipovenesc de Jurilovca şi Sărbătoarea Borşului de Peşte din Delta Dunării – Crişan se reprogramează pentru anul 2021.

Luna septembrie, în mod tradiţional, luna festivalurilor gastronomice în Delta Dunării este mult mai săracă în acest an, atât de complicat din punct de vedere sanitar, dar şi economic.

Din păcate nici cele două evenimente atât de îndrăgite de turişti şi de localnici, Festivalul Borşului Lipovenesc de Jurilovca şi Sărbătoarea Borşului de Peşte din Delta Dunării – Crişan, NU SE ORGANIZEAZĂ în acest an, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus, acestea fiind reprogramate pentru anul 2021.Asociaţia Delta Dunării atrage atenţia asupra ofertelor promovate în mediul online, sub denumirea de „festival al borşului de peşte” şi îi roagă pe cei interesaţi să consulte foarte atent condiţiile de participare, costurile şi să solicite detalii despre organizatori, pentru a evita eventuale neplăceri.

„Anul acesta Delta Dunării este în topul preferinţelor turiştilor români ca destinaţie ideală de vacanţă, în context pandemic. Sigur că, turiştii s-au obişnuit ca din oferta turismului deltaic să nu lipsească şi numeroasele evenimente culturale şi gastronomice, dar în acest an, chiar dacă acestea lipsesc, îi asigurăm că destinaţia turistică Delta Dunării rămâne la fel de fascinantă. Şi pentru că sezonul turistic continuă în Delta Dunării, îi invităm pe toţi cei care iubesc natura să experimenteze o plimbare cu caiacul sau să participe la o partidă de pescuit. Îi asigur că vor avea parte de experienţe de neuitat.” a declarat Cătălin Ţibuleac, preşedintele Asociaţiei de Management Delta Dunării.

 

Citește și: Preţuri mari la legumele româneşti în plin sezon

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here