Auchan are nevoie de 300 de noi angajați

1
- Reclamă -

Hypermarketul Auchan a făcut noi precizări despre casieri și de modalitatea în care funcționează case de tip self service. Lanțul de retail francez a adăugat că angajează 300 de persoane, inclusiv casieri. O astfel de declarație vie să demonteze demagogia politică din jurul acestui subiect, generată în special de PSD.

 

„Începând de anul trecut, am inițiat un proiect important de modernizare a liniei caselor, respectiv înlocuirea caselor pe care le-am avut până acum cu niște case moderne, multifuncționale, care pot fi operate atât de client, cât și de angajații noștri. Sunt case de tip reversibil, hibrid, care oferă clienților două variante: fie să-și scaneze ei cumpărăturile, fie cu ajutorul angajaților noștri”, au transmis vineri reprezentanții Auchan pentru „Adevărul”.

Potrivit acestora, există case unde scanează casierii pentru clienți, la fel cum s-a întâmplat și până acum, și case la care clienții își pot scana singuri cumpărăturile, unde pot apela la consiliere și la ajutorul casierilor, inclusiv pentru scanare.

Vezi și AFIR: 264 de milioane de euro au fost rambursate României luna aceasta de la Comisia Europeană

„Marele avantaj al acestui sistem este că toate casele dintr-un hipermarket sunt deschise în același timp. Noi am adus o tehnologie suplimentară, printr-o investiție de 13 milioane de euro, cu păstrarea angajaților de la case în același timp, tocmai pentru a îmbunătăți experiența clienților și pentru a fluidiza parcusul la case.

- Reclamă -

Aveam case cu tehnologie veche, iar când investești în noi sisteme, o faci pentru o mare perioadă de timp care va urma. Noile case nu elimină casierii, ele sunt doar hibride, pot fi folosite atât de casieri, cât și de clienți. Aici nu a fost înțeleasă bine informația sau a fost transformată în spațiul public. Noi păstrăm, în continuare, case operate cu casieri, care scanează pentru clienți, în toate magazinele, dar acestea sunt case moderne”, a transmis sursa citată.

„În mod particular, reamintim următorul aspect foarte important – niciun casier nu este disponibilizat și nici nu va fi, din contră, casierii au fost și rămân în continuare în echipele noastre și sunt dezvoltați din punct de vedere al competențelor. Mai exact, aceștia urmează niște cursuri de formare și pregătire pentru a întâmpina și mai bine clienții, pentru a-i consilia și ajuta, așa cum am precizat mai sus. Ne aflăm așadar, în curs de dezvoltare a unei meserii, meseria de casier evoluează.

Mai mult decât atât, noi chiar recrutăm. Avem 300 de poziții deschise în momentul de față, pe diverse posturi din compania noastră, inclusiv casieri”, a mai transmis Auchan pentru sursa citată.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Hypermarketul Auchan a făcut noi precizări despre casieri și de modalitatea în care funcționează case de tip self service. Lanțul de retail francez a adăugat că angajează 300 de persoane, inclusiv casieri. O astfel de declarație vie să demonteze demagogia politică din jurul acestui subiect,… Cititi mai multe aici: Auchan are nevoie de 300 de noi angajați […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.