Cafea în schimbul uleiului uzat

2
- Reclamă -

OMV Petrom colectează începând cu 1 mai ulei alimentar uzat din consumul casnic în 40 de benzinării OMV din întreaga ţară, iar cine duce doi litri primeşte în schimb o cafea.

 

Numărul punctelor de colectare urmează să se majoreze cu alte 10 staţii OMV, odată ce acestea vor primi autorizaţiile necesare pentru preluarea şi colectarea uleiului uzat din partea consumatorilor casnici.

În perioada 1 mai – 31 decembrie, clienţii staţiilor OMV care vor aduce minimum doi litri de ulei alimentar uzat la cele 40 de puncte de reciclare din staţiile OMV vor primi, în schimb, o cafea VIVA Clasic sau un voucher de cafea.

„Un mediu mai curat este esenţial pentru noi toţi si putem contribui la acesta, fiecare dintre noi, printr-un stil de viaţă responsabil. Suntem bucuroşi să oferim cadrul necesar pentru colectarea corespunzătoare a uleiului uzat, folosit în gospodărie”, a afirmat Radu Căprău, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea Downstream Oil.

Un litru de ulei alimentar uzat poate polua până la un milion de litri de apă, un volum similar celui pe care îl poate consuma un adult timp de 14 ani.

- Reclamă -

Recompensă dacă reciclezi uleiul uzat

- Reclamă -

2 comentarii

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.