Camera Deputaților a modificat Legea cooperaţiei agricole

1

Adrian Chesnoiu a salutat adoptarea de către Camera Deputaţilor a iniţiativei legislative care modifică Legea cooperaţiei agricole şi permite gospodăriei ţărăneşti să devină membru asociat în cooperativele agricole.

 

„Salut adoptarea iniţiativei legislative privind cooperaţia agricolă, proiect pe care l-am iniţiat alături de colegii mei parlamentari şi prin care am solicitat ca gospodăria ţărănească să poată deveni membru asociat în cooperativele agricole. Elementul de bază care poate salva satul românesc este gospodăria ţărănească, organizată şi condusă de ţăranul gospodar. Astfel, punem în valoare munca gospodarului român, a celui care a ales să ducă mai departe tradiţia cultivării pământului sau a creşterii animalelor. El va putea să-şi valorifice pe deplin produsele de calitate pe care le produce, prin intermediul cooperativei”, susţine ministrul Agriculturii.

MADR a anunţat că a fost adoptată de către Camera Deputaţilor iniţiativa legislativă de modificare şi completare a Legii cooperaţiei agricole nr. 566/2004. Această iniţiativă a fost lansată având la bază dorinţa fermierilor de a se asocia într-un sistem cooperatist, unindu-şi astfel toate forţele pentru susţinerea dezvoltării economice, sociale şi culturale a comunităţii şi a membrilor săi.

APIA a demarat plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură

un comentariu

  1. […] Adrian Chesnoiu a salutat adoptarea de către Camera Deputaţilor a iniţiativei legislative care modifică Legea cooperaţiei agricole şi permite gospodăriei ţărăneşti să devină membru asociat în cooperativele agricole.   „Salut adoptarea iniţiativei legislative privind cooperaţia agricolă, proiect pe care l-am iniţiat alături de colegii mei… Cititi mai multe aici: Camera Deputaților a modificat Legea cooperaţiei agricole […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here