Caș cu măsline, „made in” Săveni

1

Începând de săptămâna trecută avem parte de un nou produs foarte gustos. Cașul cu măsline a fost lansat la un târg de produse tradiţionale din Botoşani.

Caşul este realizat de un producător din oraşul Săveni, ideea aparţinând proprietarului fabricii, care consideră că mereu brânzeturile s-au mâncat cu măsline.

„Clienţii chiar se miră că ne-a venit ideea. Toate produsele sunt tradiţionale, pentru că sunt lucrate după reţete vechi. Unele sunt lucrate manual şi folosim doar produse naturale. E o idee nouă şi vrem să vedem cum prinde la clienţi. Am făcut-o acum pentru prima dată, pentru acest târg”, a afirmat, potrivit Agerpres, Ştefania Şfabu, producătorul acestui caș.

Târgul de week-end „Produs din Botoşani” este organizat de Direcţia Agricolă în parteneriat cu Primăria municipiului Botoşani. „Acest târg a venit la cererea producătorilor din Botoşani, dar şi la cererea consumatorilor. Sunt multe produse cunoscute în alte judeţe, mai puţin la Botoşani. Este un târg pe care ni-l dorim în fiecare week-end de aici încolo”, a afirmat directorul Direcţiei pentru Agricultură, Cristian Delibaş.

Citiți și: Povestea unui succes pe bază de ouă de prepeliță

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here