Chesnoiu anunţă măsuri de sprijin pentru producătorii de tomate

1
- Reclamă -

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnooiu, anunţă măsuri de sprijin pentru legumicultorii înscrişi în Programul Tomata, fiind supus dezbaterii un proiect care prevede prelungirea perioadei de valorificare a producţiei.

 

”Din discuţiile pe care le-am purtat în ultima perioadă cu legumicultorii înscrişi în Programul Tomata am înţeles dificultăţile pe care aceştia le întâmpină în obţinerea producţiei şi comercializarea ei. Am analizat argumentele lor şi am lansat în dezbatere publică un proiect de act normativ prin care prelungim termenul de valorificare pentru legumele în spaţii protejate pe care fermierii români le cultivă cu multă trudă”, a scris, luni, pe Facebook, ministrul Agriculturii.

Acesta a precizat că noul termen va deveni 1 iulie, în loc de 10 iunie, cum fusese prevăzut iniţial.

Programul Tomate a fost compromis din cauza celor 417 dosare fictive declara ministrul Agriculturii

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnooiu, anunţă măsuri de sprijin pentru legumicultorii înscrişi în Programul Tomata, fiind supus dezbaterii un proiect care prevede prelungirea perioadei de valorificare a producţiei.   ”Din discuţiile pe care le-am purtat în ultima perioadă cu legumicultorii înscrişi în Programul Tomata am înţeles… Cititi mai multe aici: Chesnoiu anunţă măsuri de sprijin pentru producătorii de tomate […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.