Coasa i-a fost fatală

0
coasă
Coasă. Foto credit: Wikipedia (caracter ilustrativ)

Un vasluian care se afla într-o căruță, vineri, 28 mai 2021, în drumul său către o locație pentru cules de fân, s-a dezechilibrat și a căzut în coasă, unealtă care, de altfel, i s-a și înfipt în abdomen.

Din cauza hemoragiei puternice, bărbatul a decedat, în ciuda eforturilor angajaților ISU Vaslui care au ajuns la fața locului.

„La sosirea echipajului de intervenţie, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 38 ani, aflată în stare de inconştienţă. Victima suferise o plagă tăiată cu o coasă. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar după mai bine de o oră, medicul specialist de pe ambulanţa SMURD a fost nevoit să declare decesul bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, citat de Agerpres.

Bărbatul se afla într-o căruţă cu mai multe persoane cu care mergea la cules fân, la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut în coasă. Persoanele care îl însoţeau i-au scos coasa din abdomen, bărbatul suferind o hemoragie puternică.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii evenimentului.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here